top of page

TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE HUREN BIJ WYFFELS

CONTAINERDIENST WYFFELS VERZORGT TRANSPORT MET UW OF ONZE CONTAINERS.

VERHUUR OPSLAGCONTAINERS AAN ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan een opslagruimte? Bijvoorbeeld omdat u ruimte tekort komt of omdat u gaat verbouwen of verhuizen? Huur dan een opslagcontainer bij Wyffels in Waregem. Wij hebben jarenlange ervaring met containerverhuur en transport. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en goed geconditioneerd worden opgeslagen. Uw waar is bij ons in goede handen. Bij ons rekent u bovendien op een klantvriendelijke en professionele service.

 

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn van harte welkom voor het huren van een opslagcontainer. Indien gewenst vervoeren wij de container ook naar uw locatie. Daar kunt u de container in alle rust vullen. Wij beschikken over meerdere wagens waarmee we de opslagcontainer snel en flexibel kunnen brengen én weer ophalen.

WYFFELS VERHUURT OPSLAGCONTAINERS IN HEEL VLAANDEREN

Wyffels streeft naar stiptheid, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Wij werken met een vast team waardoor wij u een persoonlijke en betrouwbare service kunnen bieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het huren van een tijdelijke opslagcontainer kunt u bij ons afvalcontainers huren. De afvalcontainers komen goed van pas tijdens verbouwingen, bouwwerkzaamheden, opruimingen en verhuizingen.

Wij verhuren onze opslagcontainers niet enkel in Waregem of West- & Oost-Vlaanderen, maar kunnen u helpen in heel Vlaanderen. Zo waren we al actief in Kortrijk, Gent, Ieper, Roeselare, Deinze, Oudenaarde, Tielt, Brussel, Antwerpen, Hasselt en Charleroi.

 

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met ons. Dat kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. We staan u graag te woord.

Wij verhuren opslagcontainers in West- Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant, maar op aanvraag ook elders in België.

bottom of page