TIJDELIJKE OPSLAGRUIMTE HUREN BIJ WYFFELS

CONTAINERDIENST WYFFELS VERZORGT TRANSPORT MET UW OF ONZE CONTAINERS.

VERHUUR OPSLAGCONTAINERS AAN ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan een opslagruimte? Bijvoorbeeld omdat u ruimte tekort komt of omdat u gaat verbouwen of verhuizen? Huur dan een opslagcontainer bij Wyffels in Waregem. Wij hebben jarenlange ervaring met containerverhuur en transport. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en goed geconditioneerd worden opgeslagen. Uw waar is bij ons in goede handen. Bij ons rekent u bovendien op een klantvriendelijke en professionele service.

 

Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom voor het huren van een opslagcontainer. Wij kunnen de container indien gewenst ook naar uw locatie vervoeren. Daar kunt u de container in alle rust vullen. Wij beschikken over meerdere wagens waarmee we de opslagcontainer kunnen brengen én weer ophalen.

Verhuur opslagcontainers
press to zoom
Verhuur opslagcontainers
press to zoom
Verhuur opslagcontainers
press to zoom
Verhuur opslagcontainers
press to zoom
1/1

VERHUUR OPSLAGCONTAINERS AAN ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

Wyffels streeft naar stiptheid, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Wij werken met een vast team waardoor wij u een persoonlijke en betrouwbare service kunnen bieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het huren van een tijdelijke opslagcontainer kunt u bij ons afvalcontainers huren. De afvalcontainers komen goed van pas tijdens verbouwingen, bouwwerkzaamheden, opruimingen en verhuizingen.

 

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met Wyffels. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Ons team staat u graag te woord.

Wij verhuren afval- en opslagcontainers in diverse regio's rondom Waregem. Uiteraard transporteren wij ook de afvalcontainers graag naar uw locatie.