top of page
  • Wyffels

Opslagcontainers als ideale oplossing

Bijgewerkt op: 9 apr.

Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een grootschalige verhuizing, een correcte voorbereiding waarbij rekening wordt gehouden met de details is en blijft van groot belang voor een soepel verloop. Dat geldt voor de werken die uitgevoerd moeten worden, maar ook voor de planning van het geheel en de logistiek.


Zeker in het geval van verbouwingen of een verhuizing naar een nieuwe thuis is de (tijdelijke) opslag van uw meubels en de rest van uw huisraad een van de eerste uitdagingen. Gelukkig bieden de betrouwbare opslagcontainers van Wyffels op dit vlak een ideale en snelle oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met professionele containerverhuur en de veilige opslag van hele uiteenlopende spullen, gaande van meubels tot voertuigen, om maar enkele voorbeelden te noemen.


Waarom kiezen voor een opslagcontainer van Wyffels?

Er zitten heel wat voordelen aan het huren van een opslagcontainer wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of wanneer u een event wil organiseren waarvoor u tijdelijk meer ruimte nodig heeft. Daarom zijn zowel particulieren als bedrijven van harte welkom bij ons.


  • De containers van Wyffels zijn allemaal in nieuwstaat, en volledig water- en winddicht

  • We zijn flexibel wat betreft de verhuurperiode, zodat u deze precies kan afstemmen op uw behoeften (een dag, een week, een maand, etc.).

  • Onze opslagcontainers kunnen ter plekke bij u worden neergezet of ze kunnen op ons beveiligde terrein blijven staan, wat u wenst.

  • Het vervoer van de opslagcontainers wordt helemaal door ons geregeld, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

  • Een bijkomend voordeel is dat er voor opslagcontainers geen vergunningen vereist zijn, enkel een melding bij de lokale dienst Ruimtelijke Ordening.

  • In veel gevallen zijn opslagcontainers de meest efficiënte en minst kostbare manier om spullen van groot of speciaal formaat te bewaren.


Is een professionele opslagcontainer de perfecte oplossing voor u? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doorlopen!

34 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page