top of page
  • Wyffels

Containerdienst Wyffels bij Iedereen Bouwt

Open en gesloten containers huren voor verschillende doeleinden

Tijdens een verbouwing, verhuizing of grote opruiming loopt men al snel tegen een probleem aan: waar laten we alle overtollige spullen en afval? Bij Containerdienst Wyffels bieden we u graag een pasklare oplossing aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van containers voor verschillende doeleinden. Zo kunt u afvalcontainers huren voor uw bouwafval, tuinafval of overige spullen. Opslagcontainers huren is handig als u uw spullen op een veilige en waterdichte plek wilt bewaren tijdens een verhuizing of verbouwing.


Iedereen Bouwt, dé Waregemse bouwbeurs.

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Containerdienst Wyffels terecht voor de verhuur van containers. Wij bieden zowel open als gesloten containers voor verschillende soorten afval of uw inboedel. Heeft u op uw eigen terrein geen ruimte voor de container? Dan kunt u de container op onze site laten staan. Uiteraard nemen wij de verwerking van het afval volledig voor onze rekening. Wij werken hierbij op een duurzame manier en proberen zoveel mogelijk materialen te recyclen.


Maak kennis met het team van Containerdienst Wyffels

Van 29 september tot 1 oktober is Containerdienst Wyffels aanwezig op de beurs Iedereen Bouwt in Waregem. Kom langs bij onze stand als u kennis wilt maken met ons team en meer informatie wilt over onze containerdienst. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over de verwerking van afval, het transport van verschillende materialen en ons aanbod met opslagcontainers. Uiteraard bepaalt u bij ons helemaal zelf het formaat van de container én de termijn waarin u de container wilt huren.


Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen voor de verhuur van containers? Contacteer het team van Containerdienst Wyffels of bezoek ons op Iedereen Bouwt.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page